+90 216 447 47 97
Hoş geldiniz!   

Güneş Mühendislik Gemi ve Makine İnşaat 2008 yılından beri sektörde hizmet vermektedir. Güneş Mühendislik Gemi İnşaat Deniz sektöründe sıfır gemi inşasında tamir, teçhiz imalatı, çelik konstrüksiyon, alt yapı konstrüksiyon hizmetlerini vermektedir.


 Şirketimiz tecrübe ve kaliteli iş gücüne dayalı hizmetimiz üç senedir siz sayın müşterilerimizin mennuniyeti ile devam etmektedir. En büyük referansımımız müşterilerimizdir. Doğruluk ana prensibimiz olup hizmetimizi sizlerle uzun yıllar sürdürmek istemekdeyiz. Sağlıyacağımız hizmetimizin iş kaybınızı giderip seçimlerinizi kolaylaştıracağını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Vizyonumuz :

  Aldığımız Projelerde, Firmalarımızın maksimum verimlilik ve kazanç sağlamaları için  çalışmak, 
Yurtiçinde ve yurtdışında ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek bilgi ve iletişim teknolojisi hizmetlerinde Türkiye’de en iyi olmak, ileri teknoloji bilgisi, dinamik ve yetkin kadrosuyla, girişimci, sağduyulu, müşteri odaklı yaklaşımıyla “mükemmel hizmet şirketi olmak” tır.

 

Misyonumuz :

  Firmalarımızın beklentilerini doğru algılayarak; onlara optimum çözümü sunmak.Bilgi teknolojisi uzmanlığını iş süreçleri deneyimi ile birleştiren Akdeniz Gemi’nin misyonu, özgün hizmet anlayışı ve güncel teknoloji kullanımıyla müşterilerinin iş ihtiyaçlarına birebir cevap veren çözümler geliştirmektir.

   Bu nedenle altına imzasını attığı her projede başarıya ulaşmıştır.

  

" ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ"

       

 

SİZ SAYIN MÜŞTERİLERİMİZE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ !

 

Duyurular
  • Hastalıklardan Ari İşletmeler İçi...
    "”Hastalıklardan Ari İşletmeler İçin Sağlık Sertifikası ve Onaylı Süt Çiftliği Sağlık Sertifikası” alımı için başvurularımız yapılmış olup, sertifikalarımız web sayfamızda yayınlanacaktır."
Konuk Defteri

Tüm mesajları okumak ve mesaj yazmak için tıklayınız.

  • "Yeni web siteniz hayırlı olsun..."
    Kadir